EN EL NOSTRE ANIVERSARI,
PER CONTRACTAR UN D’AQUESTS SERVEIS,

ET CONVIDEM A CELEBRAR-HO A ANDORRA

Contracta almenys un dels nostres serveis de disseny web amb SEU o Community Manager i gestió de blogiseño web, diseño web con SEO o Community Manager y gestión de blog i et convidem a passar una nit en un hotel de 4 o 5* a Andorra.

 

N

Àmplia el teu mercat. El teu negoci obert les 24 hores del dia els 365 dies de l'any

N

Augmenta la visibilitat del teu producte i/o servei i arriba a potencials clients online

N

La millor targeta de presentació professional i un aparador permanent dels teus serveis i/o productes

N

Competeix amb els grans del teu sector i transforma't en un referent

N

Fideliza i millora la comunicació amb els teus clients acostant la teva marca a través de les xarxes socials

Aconsegueix nous clients i millora la teva reputació online amb aquesta super promo web i xarxes socials

Descobreix tot el que el teu negoci pot millorar amb una pàgina web professional i optimitzada, i una estratègia Social Mitjana personalitzada. Ells ja ho han fet!

 

 

L’experiència de contractar a Tactius per desenvolupar el meu projecte ha estat i és excepcional. Molt professionals i atents. Saben entendre les necessitats del client i dominen totes les eines de màrqueting, xarxes socials, etc a través del com treuen el màxim potencial al teu negoci. La meva recomanació és absoluta si el que necessites és una empresa fiable que t’ajudi a desenvolupar qualsevol idea de negoci que tinguis en el cap.

Art Sport Law

Advocats especialitzats en assessorament legal esportiu integral

Contractem el pla de desenvolupament de negoci i màrqueting amb Tactius amb la finalitat de poder obrir mercat a Espanya i en altres països. Ens van aconsellar diverses estratègies i accions online i offline com el redissenyo de la web, la realització d’un vídeo corporatiu i el maneig de les xarxes socials de forma professional, entre unes altres. El resultat ha estat satisfactori i professional pel que recomanaríem a Tactius a qualsevol empresa.

Lawlinguists

Agència de traducció legal

Condicions per a les promocions:

 • Condicionis Promoció web i web+SEU: Web responsive en espanyol en WordPress (alguns dels nostres projectes són www.lawlinguists.com, www.artsportlaw.com, etc…).El contingut no serà superior a 2.500 paraules i ho aportarà el client així com totes les fotos necessàries. La web contindrà un màxim de 4 URL’s.
  Aquesta promoció té un cost addicional de 85€ anuals per a serveis de hosting i gestió de domini. La contractació de tots dos serveis és obligatòria per poder beneficiar-se dels preus d’aquesta promoció.
 • Comissions Bancàries: La comissió bancària per la transferència internacional aproximada és del 0,5% sobre l’import total de la transferència (cada entitat bancària cobra la comissió que estima oportuna per cada transferència internacional, per tant la comissió que assenyalem és merament orientativa).
 • Condicions Community Management + Gestió de blog: Els serveis de les gestió de les xarxes socials professionals abastarà fins a 4 xarxes socials a elecció del client i en espanyol. La gestió del blog consistirà en la redacció de 2 articles al mes de 600 caràcters aproximadament en espanyol a raó de 575€/mes.
 • Condicions de pagament: El pagament de la web o web+SEU es realitzarà a compte i íntegrament (ja sigui en efectiu o mitjançant transferència bancària). El primer pagament mensual dels serveis de community management i gestió del blog es realitzarà a compte i íntegrament mitjançant transferència bancària. Posteriorment, s’efectuarà dins dels 5 primers dies naturals de cada mes mitjançant transferència bancària.
 • Compromís de permanència: La durada mínima de la contractació del servei de Community Manager és de 3 mesos. En cas d’incompliment del compromís de permanència, Tactius deixarà de prestar per si mateixa o per mitjà de tercers els serveis d’allotjament i hosting de les pàgines webs dissenyades amb el preu de la promoció, a més de poder qualsevol altra mesura en aquest sentit que estimi oportuna.
  Indemnització: S’estableix una indemnització en cas d’incompliment del compromís de permanència per l’import corresponent als 3 mesos explicant el preu mensual de la promoció.
 • Cancel·lació dels serveis de Community Management i gestió de blog: En cas de cancel·lació dels serveis de Community management i gestió del blog abans dels 3 mesos contractats, Tactius es reserva el dret iniciar les accions legals oportunes. No obstant això i transcorregut aquest període, el client podrà donar de baixa els serveis mensuals contractant amb un mes d’anticipació i enviant un correu a info@tactius.com esmentant tal circumstància.
 • Despeses per reclamació: El client accepta expressament que abonarà els honoraris de lletrat i drets i suplerts de procurador que Tactius utilitzi si hagués d’acudir a qualsevol reclamació judicial encara que la seva intervenció no fos preceptiva i amb independència de la condemna en costes.
 • Condicions per a l’obtenció de la nit d’hotel gratuïta: Tactius obsequiarà per la contractació d’algun dels serveis d’aquesta promoció una nit en un dels hotels aquí detallats en habitació doble o individual en règim d’allotjament i desdejuni segons els següents hotels i amb les següents condicions:
  • HOTEL SKI PLAZA*** (Canillo), segons disponibilitat de l’hotel:
   Condicions:

   • Promoció no acumulable a altres ofertes realitzades per l’Hotel.
   • La reserva a l’hotel només es podrà efectuar com a mínim una setmana després de la contractació i el pagament total del servei escollit.
   • Promoció vàlida de l’1 d’octubre al 30 de novembre de 2016
    Exceptuant:
   • Les nits de divendres i dissabte.
   • El 29, 30 i 31 d’octubre
  • HOTEL MU** (La Cortinada), segons disponibilitat de l’hotel:
   Condicions:

   • Promoció no acumulable a altres ofertes realitzades per l’Hotel.
   • La reserva a l’hotel només es podrà efectuar com a mínim una setmana després de la contractació i el pagament total del servei escollit.
   • Promoció vàlida de l’1 de desembre de 2016 al 13 d’abril de 2017.
    Exceptuant:
   • Les nits de divendres i dissabte.
   • Del 2 al 10 de desembre.
   • Nadal i Cap d’any del 23 de desembre al 7 de gener.
   • Del 24 de febrer al 4 de març.

Per a més informació sobre els nostres serveis i contractació, escriu-nos a info@tactius.com